Nieuwe website

Na jaren trouwe dienst heeft onze oude website het stokje overgedragen aan een volledig vernieuwde versie. Op dit moment staat voornamelijk de basis erop qua informatie, maar we gaan ons best doen om zo snel mogelijk alle pagina’s compleet te krijgen.
Houdt de website in de gaten voor updates, extra informatie en meldingen van belangrijke gebeurtenissen.

Social media

Al jaren heeft de praktijk een Facebookpagina, maar door omstandigheden was deze lastig te vinden. Met onze nieuwe website is deze makkelijker te bereiken en hebben we zelfs een Instagram pagina aangemaakt. Langzaam zullen we hier steeds actiever mee worden en zullen hier ook nieuwsberichten met jullie gaan delen.
Mocht u leuke foto’s maken in de praktijk van uw bezoek, stuur deze vooral aan ons door! Misschien kunnen wij deze posten op 1 van onze socials.

Gescheiden behandelruimtes

Sommige mensen zullen het vast al gezien hebben, maar vanaf 1 januari hangt er een routebeschrijving in de praktijk. Katten naar links, Honden naar rechts. Dit doen wij zodat de honden en katten een eigen plekje hebben om te kunnen wachten in de praktijk, maar ook een eigen spreekkamer.
U, maar ook wij moeten hier nog wel aan wennen, maar we hopen dat dit steeds meer een gewoonte gaat worden. Zo hoeven katten niet meer bang te zijn voor hondenneuzen in de mand, maar honden ook niet bang te zijn voor nagels in de neus tijdens het wachten op hun beurt bij de dierenarts.

Vrijdag 26 januari gesloten

Aankomende vrijdag heeft uw team dierenartsen en paraveterinair een trainingsdag gepland staan. Normaliter blijft er 1 paraveterinair achter op de praktijk om u te kunnen helpen. Maar aangezien er op dit moment maar 1 paraveterinair is, zijn we helaas genoodzaakt om de praktijk voor 1 dag te sluiten.
Tijdens deze dag gaan de dierenartsen en de paraveterinair naar vele verschillende lezingen over allerlei onderwerpen. Zo staan zij na het weekend met veel nieuwe informatie en nieuwe kennis weer voor u en uw huisdier klaar.

Gebitsmaand en nieuw teamlid

Volgende maand is februari, zoals gebruikelijk de Gebitsmaand. Hou de website en social media goed in de gaten voor eventuele interessante informatie of activiteiten. Daarnaast heten wij vanaf 1 februari een nieuwe paraveterinair welkom in de praktijk. Amber komt op de maandag, dinsdag en woensdag ons team versterken.

CONTACTGEGEVENS

DAP Soestdijkerstraatweg Soestdijkerstraatweg 131213 VP Hilversum

035- 6217620

info@dapsoestdijkerstraatweg.nl
Telefonisch bereikbaar

maandag, woensdag, vrijdag
8:30-12.30 en 13.00-18:00

dinsdag en donderdag
8:30-12.30 en 13.00-18:00

Behandeling uitsluitend op afspraak.

Dierenarts Femke werkt op maandag, woensdag en vrijdag

Dierenarts Cheyenne werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Dierenarts Emad Darweesh werkt enkel op aanvraag