Team

Dierenartsen

Drs. E.G. Darweesh
Ik kom oorspronkelijk uit Irak, daar heb ik in 1980 mijn dierenarts diploma gehaald en was ik werkzaam als allround dierenarts.
In 1991 ben ik samen met mijn vrouw en twee dochters van 3 en 6 jaar oud naar Nederland gevlucht. Ik heb samen met mijn vrouw de opleiding diergeneeskunde voor Gezelschapsdieren afgerond en in 1997 het diploma behaald. Na een aantal waarnemingen op andere praktijken ben ik hier in Hilversum komen werken.
Mijn interesses liggen bij de inwendige ziektes van de hond en kat en weke delen chirurgie. De relatie tussen mens en dier staat bij mij hoog in het vaandel.

Praktijkmanager

Elisabeth
Mijn naam is Elisabeth Diephuis. Voor een aantal van onze klanten waarschijnlijk geen onbekende;
In 2013 en 2014 heb ik al gewerkt als paraveterinair bij DAP Soestdijkerstraatweg.  Ik leerde echter mijn man kennen en verhuisde naar de Noordoostpolder waardoor ik helaas mijn baan bij de praktijk moest opgeven. Inmiddels ben ik heel gelukkig getrouwd en heb er 2 schatten van kinderen bij gekregen.
Natuurlijk hebben we ook huisdieren: Kat Jozef, ook wel Johannes Hendrik Roodje genoemd (kortweg gewoon Roodje) en hond Saar.  Maar “oude liefde roest niet” en daarom ben ik sinds 2017 weer terug bij de praktijk. Dit keer echter niet meer als paraveterinair maar als praktijkmanager. U kunt mij in de praktijk tegenkomen op de dinsdag en de donderdag. Ook Saar zal dan altijd van de partij zijn want zij gaat alle dagen mee naar het werk.

Paraveterinairen / Assistenten

Sharon
Mijn naam is Sharon Visser en ik werk vanaf 2014 in de dierenartsenpraktijk. In juni 2016 kwam ik na verschillende praktijken terecht op de Soestdijkerstraatweg en werk hier nog steeds met veel plezier. Mijn interesses binnen de praktijk liggen bij voeding en vachtverzorging, mocht u hierover vragen hebben kijk ik graag met u mee voor het beste voedings- of verzorgingsadvies.
Thuis heb ik een flinke beestenbende met kippen, konijnen, chinchilla’s, ratten, koi-karpers en 4 katten, Guus, Kurt, Sjors en Beertje. Daarnaast heb ik ook 2 paarden, Shetlander Scaya en Fjord Luas. Mijn vrije tijd is dus al best gevuld, maar met lekker weer ben ik ook achterop de motor of op de camping te vinden.

Maja
Mijn naam is Maja-Selene Tuni en ik ben vanaf 2009 werkzaam als paraveterinair. Ik heb in verschillende praktijken gewerkt voor gezelschapsdieren in het binnen- & buitenland. Met name OK en Tandheelkunde interesseren mij, hier heb ik dan ook een extra certificaat voor gehaald. Zelf kom ik uit Groningen en ben nu woonachtig in Huizen. Ik heb samen met mijn vriend Marcel op Cyprus gewoond, daar waren wij ‘’Fosterhome’’ voor straat- & verwaarloosde dieren. Vanuit daar hebben wij twee lieve straatkatten Harold & Seven meegenomen, met kerst hebben wij in 2016 een kruising Duitse/Tervurense herder van 11 jaar Codi genaamd, uit het asiel gehaald en sinds kort hebben wij het gezin uitgebreid met 3 Wyandotte kuikentjes; Kana, Ka’Moa & Ayam. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn dieren, daarnaast hou ik van gezelligheid en ben ik vaak met vrienden te vinden.