Het team

Dierenartsen

Drs. E.G. Darweesh
Ik kom oorspronkelijk uit Irak, daar heb ik in 1980 mijn dierenarts diploma gehaald en was ik werkzaam als allround dierenarts.
In 1991 ben ik samen met mijn vrouw en twee dochters van 3 en 6 jaar oud naar Nederland gevlucht. Ik heb samen met mijn vrouw de opleiding diergeneeskunde voor Gezelschapsdieren afgerond en in 1997 het diploma behaald. Na een aantal waarnemingen op andere praktijken ben ik hier in Hilversum komen werken.
Mijn interesses liggen bij de inwendige ziektes van de hond en kat en weke delen chirurgie. De relatie tussen mens en dier staat bij mij hoog in het vaandel.

Drs. N.F. Darweesh
Samen met mijn man ben ik eigenaar van deze praktijk. Ik ben afgestudeerd in 1999 als Gezelschapsdierenarts. Omdat ik een leuke kans kreeg om buiten de praktijk toch mijn passie uit te kunnen voeren zult u mij niet veel zien in de praktijk. Toch ben ik achter de schermen wel veel met de praktijk bezig.

Paraveterinairen / Assistenten

Sharon
Mijn naam is Sharon Visser en ik werk vanaf 2014 in de dierenartsenpraktijk. In juni 2016 kwam ik na verschillende praktijken terecht op de Soestdijkerstraatweg en werk hier nog steeds met veel plezier. Mijn interesses binnen de praktijk liggen bij voeding en vachtverzorging, mocht u hierover vragen hebben kijk ik graag met u mee voor het beste voedings/afval- of vachtverzorgingsadvies(zoals trimmen).
Thuis heb ik een flinke beestenbende met kippen, konijnen, chinchilla’s, 7 katten, Guus, Sjors, Poes, Elvis, Ciske, Bruno en Bikkel. Bas de Friese Stabij X Border Collie en Luuk de Teckel gaan dagelijks met mij mee naar de praktijk, ook heb ik vaak een opvanghond waar wij nog een baasje voor zoeken. Daarnaast heb ik ook 2 paarden, Shetlander Scaya en Fjord Luas. Mijn vrije tijd is dus al best gevuld, maar met lekker weer ben ik ook achterop de motor of op de camping te vinden.

Thessa
Mijn naam is Thessa Goen├ę en ik ben sinds maart 2017 werkzaam als paraveterinair bij DAP Soestdijkerstraatweg. U zult mij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op de praktijk vinden. Thuis heb ik 2 katten, Balou en Bagheera en Jukka de Shiba-Inu. Ook hebben wij een tijgerpython en 2 degoes. Het leukste aan mijn werk vind ik de variatie. Iedere dag is het weer een verrassing wat we voor onze kiezen krijgen. Daarnaast ben ik erg ge├»nteresseerd in het medische aspect van het vak.