Problemen met de urinewegen & Hill's

Heeft u een hond met problemen aan de urinewegen, zoals blaasstenen, dan is de kans aanwezig dat de dierenarts u aanraadt op een van de volgende voeren over te stappen:

● C/D canine
Dit is een voer dat speciaal ontwikkeld is voor het voorkomen van recidieven van blaasproblemen ontstaan door bepaalde stenen die gevormd worden in de urinewegen. De bouwstenen van deze stenen zijn in geringere mate aanwezig en de zuurtegraad van de urine wordt geoptimaliseerd, zodat de stenen minder makkelijk gevormd worden.
 
Verkrijgbaar als: droogvoer en natvoer.

● S/D canine
Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van bepaalde stenen die in de urinewegen kunnen ontstaan. Door de verhoogde energiedichtheid en het lage gehalte aan bouwstenen voor deze stenen in de voeding, wordt de vorming voorkomen. Tevens wordt de zuurtegraad van de urine zodanig aangepast, dat de stenen gemakkelijk kunnen oplossen.  
Verkrijgbaar als: natvoer.

● U/D canine
Deze voeding is geschikt om te voorkomen dat bepaalde stenen in de urinewegen niet gevormd worden. Dit betreft andere stenen dan degene waar de s/d en c/d voeding geschikt voor zijn. Net als in bovenstaand voedingen, werkt dit dieet middels aanpassing van de zuurtegraad en het minder beschikbaar stellen van bouwstoffen.
Deze voeding is ook geschikt bij nierfalen in een vergevorderd stadium. 
Verkrijgbaar als: droogvoer en natvoer.

Adresgegevens

Soestdijkerstraatweg 13
1213 VP Hilversum

Telefoon: 035-6217620

Spoednummer (buiten openingstijden) 0900 222 3000

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Telefonisch is de praktijk bereikbaar
van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur

 Behandeling uitsluitend op afspraak.

 

 

 
Copyright © 2016 www.dapsoestdijkerstraatweg.nl. Template designed by olwebdesign.